PalletDepot oferă servicii logistice și depozitare, fiind amplasat într-o zonă strategică, la ieșirea de pe Autostrada Transilvania, în SHL Logistic Park, în vecinătatea multor firme mari, la doar 50km față de unul dintre cei mai mari retaileri din zonă (Kaufland) și la doar 40km față de parcul industrial Nervia, unde avem un alt mare retailer (Profi). Acesta oferă servicii de depozitare atât a mărfurilor ambientale, cât și a celor frigorifice.

Cu o suprafață de aproximativ 1000m2 oferim spații de depozitare pentru marfa dvs. în condiții de securitate ridicate, spațiul fiind optimizat astfel încât să putem face față unei cereri ridicate.

Depozitul este construit din panouri sandwich, ceea ce marește securitatea mărfurilor dumneavoastră. Întreg depozitul este dat sub pază, la o firma specializată în acest scop, fiind echipat cu senzori de miscare și sistem antiefracție. De asemenea dispunem și de butoane de panică în caz de pericol. Odata ce a fost activată alarma din butonul de panică sau de senzorii amplasați în depozit, un echipaj se va deplasa la depozit în mai puțin de 5 minute indiferent de oră.

Depozitul PalletDepot este monitorizat video 24/24, iar întreg parcul industrial dispune de pază care se schimbă prin rotație și asigură un plus de siguranță. Toate înregistrările video se stochează pe serverul firmei, iar în caz de urgențe pot fi solicitate și furnizate clienților sau organelor competente.

PalletDepot dispune de stivuitoare, lize și transpaleți care ajută la manipularea mărfurilor dvs. De asemenea dispunem de o duba de 3.5 to, peste 20 camioane proprii, dube și prelate, dar și numeroși parteneri de transport prin intermediul cărora putem prelua sau livra marfurile door to door.

PalletDepot dispune și de un spațiu în aer liber, unde pot fi depozitate cu ușurință materiale de construcție, cum ar fi piatra sau cărămida.

PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00 – 17:00

Sâmbătă: 09:00 – 13:00

Duminică: Închis

CONTACT

TELEFON: 0726 723 418

EMAIL: office@palletdepot.ro

Creat de PalletDepot | Copyright © 2008-2022 Hermanos M&S RO23959580 J12/2366/2008