CINE ESTE PALLETDEPOT?

Palletdepot este răspunsul unei nevoi, a unei cereri mari de depozitare paleți și marfă într-o zonă favorabilă și accesibilă. Palletdepot nu este doar un spațiu de depozitare, dar și un prestator de servicii. Pe lângă depozitarea de mărfuri mai oferim și consultanță în materie de logistică, repaletare și reambalare, înfoliere, transpordare, rearanjare, recepție, etichetare și transport. De asemenea oferim servicii complete de logistică, astfel devenind partener pentru afacerea ta.

DE CE AVANTAJEAZĂ CA ȘI LOCAȚIE PALLETDEPOT?

Palletdepot este amplasat în parcul industrial SHL Logistic Park, în localitatea Luna de Sus, la intrarea în Cluj-Napoca, la doar 8 km de acesta, la 40 km de parcul industrial Nervia din Apahida și la doar 45 km de către cel mai mare retailer din zona (Kaufland Turda). Fiind amplasați chiar la ieșirea de pe Autostrada Transilvania A3, dispunem de un plus de accesibilitate către depozitul nostru, fiind permis accesul atât pentru dubițe de 3.5 to, cât și pentru camioane de 40 to.

UNDE SE DEPOZITEAZĂ?

În cei peste 1000 mp de spații de depozitare, Palletdepot reușește să satisfacă nevoile tuturor clienților, făcând față la un volum ridicat de marfă depozitată. Dispunem de spații închise, hale din panouri sandwich, dar și de spatii open space, afară, unde pot fi depozitate materiale de construcție și multe altele.

3 MOTIVE SĂ ALEGI PALLETDEPOT

SERVICII LOGISTICE COMPLETE

Experiența de peste 14 ani în logistică și în transportul național și internațional de mărfuri ne permite să vă oferim nu doar o casă temporară pentru marfa dvs. dar și să devenim un partener de încredere pentru afacerea dvs.

SERIOZITATE ȘI ATENȚIE

Știm cu toții că clienții noștri au nevoie de un partener de încredere, un partener care îi va crește profitabilitatea și se va oferi maximă seriozitate, atenție și implicare în serviciul pe care l-au preluat. Manipulanții de marfă v-or da dovadă de maximă acuratețe pentru a evita situațiile de deteriorare a mărfurilor, iar colegii care efectuează muncă de birou, v-or asigura o bună comunicare cu clienții.

MOBILITATE ȘI FLEXIBILITATE

Suntem deschisi la noi orizonturi. Dacă aveți o ofertă de colaborare, sau doriți un serviciu care nu apare în lista noastră de servicii, nu ezitați să ne contactați cu o propunere.

Nu avem termene fixe de depozitare ale mărfurilor dvs. Orice marfă este binevenită în depozitele palletdepot, fie ca este pentru o zi sau pentru câțiva ani.

Te-am convins să colaborezi cu noi? Nu ezita și ia legătura cu unul din reprezentații noștri pentru a găsi cele mai bune soluții pentru tine și afacerea ta.

PARTENERI ȘI COLABORATORI

PROGRAM

Luni-Vineri: 08:00 – 17:00

Sâmbătă: 09:00 – 13:00

Duminică: Închis

CONTACT

TELEFON: 0726 723 418

EMAIL: office@palletdepot.ro

Creat de PalletDepot | Copyright © 2008-2022 Hermanos M&S RO23959580 J12/2366/2008